Jarní trend: Blýskněte se v metalických barvách

Přimhuřte oči a nasaďte si tmavé brýle, máme pro vás další nahlédnutí do jarních trendů. Tentokrát bude doslova oslnivé. Hitem jsou totiž blýskavé a třpytivé metalické barvy.

img

Vneste do svého šatníku módní lesk a třpyt a oslňte své okolí.

Oslňte na jaře outfitem, od kterého se budou odrážet první jarní paprsky. Staronový trend metalických odlesků zaplavil přehlídková mola a chystá se prozářit i módní řetězce. Kovový lesk na oblečení či módních doplňcích zaručeně přitáhne pozornost a projasní pošmourné ulice po zimě.


Módní tvůrci velí: Lesk a třpyt 

zoom Zvětšit

Světově proslulí návrháři vytvořili oslnivé modely.

Zvučná návrhářská jména, jako jsou Fendi, Versace, Christopher Kane a Jason Wu, předvedla oslnivé modely, které při každém pohybu svou září oslepovaly návštěvníky přehlídek. Nádherně blýskavou kolekci pro jaro/léto 2014 předvedl módní dům Lanvin, oslnivé a honosně působící modely nabídlo i geniální italské duo Dolce & Gabbana. Exploze třpytu byla k vidění i na přehlídkách Marc By Marc Jacobs, Roberto Cavalli, Givenchy či Gucci. 


Jak blyštivé kousky nosit


zoom Zvětšit

Odvážný metalický trend poutá pozornost.

Pokud si troufnete být středem pozornosti i vy, rozhodně si nenechte tento trend ujít a obohaťte svůj jarní šatník o zářivé kousky. Jestliže nepatříte mezi odvážné, a přesto se vám metalický trend líbí, pořiďte si alespoň nějaký blyštivý módní doplněk v podobě kabelky, pásku či šátku nebo si jen pro začátek kupte metalický lak na nehty.



zoom Zvětšit

Některé modely připomínají kostýmy ze scifi filmů.

Je mnoho způsobů, jak blyštivý trend uchopit. Asi jen málokterá z nás má odvahu obléknout se od hlavy až k patě do zlaté či stříbrné ve stylu disco nebo kosmonautky ze sci-fi filmu z 80tých let. Mnohem přijatelnější je doplnit výrazný metalický top střízlivou jednobarevnou sukní nebo obyčejnými džínami. Stejně tak můžete zkusit zkombinovat zářivou sukni s hrubě pleteným svetrem nebo s hladkým topem.


Zdroj foto - style.com


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.