Hvězdný styl v zimě

Dochází vám nápady, jak se v chladném počasí stylově obléci? Nechte se inspirovat zimním šatníkem slavných celebrit.

Kožené prvky

img

Zpěvačka Beyonce dokáže i tolik ošemetné "plísňáky" nosit s jistou grácií. Cvočky posetý křivák doplňují kotníčkové boty na extra vysokém podpatku. Za povšimnutí stojí také chlupatá kabelka, výrazná rtěnka a zdánlivě nesourodý klobouk.

Královna streetové módy zpěvačka Gwen Stefani zvolila pohodlně vyhlížející kožené kalhoty, které doplnila super hřejivými prvky, jako jsou černá pletená čepice, bílý svetr a ledabyle omotaná světlá šála.

Biker bundu, i když v trochu střízlivějším pojetí, zvolila i herečka Katie Holmes, která v efektních sepraných džínách doplněných kašmírovým svetrem a jednoduchými sexy lodičkami brázdila ulice Velkého jablka.

Vintage styl 70. let 

img

Moderátorka a bývalá modelka Alexa Chung platí za módní ikonu. Klíčovým prvkem jejího zimního outfitu je krásný kabát ve stylu 70. let. Pod něj Alexa oblékla jednoduchý svetřík, z něhož vykukuje džínový límeček, a oblíbené skinny džíny.

Další hvězdou, kterou módní kritici prostě milují, je křehká herečka Olivia Palermo. Chlupatiny a kozačky nad kolena jsou módním hitem, stejně jako maxi šála nebo pončo, které můžete stejně jako Olivia přepásat páskem pro zvýraznění ženské siluety.

Slavná americká zpěvačka Taylor Swift si s módou rovněž rozumí. Tentokrát zvolila kostkované šaty, tmavé neprůhledné punčocháče a sexy kotníčkové botky a vše doplnila výrazným kostkovaným kabátkem v klasických podzimních barvách a nezbytným kloboukem.

V hlavní roli kabát 

img

Ležérní zimní outfit předvedla americká herečka Emma Stone v New Yorku. Jednoduché skinny džíny doplnila pruhovaným topem s výrazným vzorem srdce, na hlavu nasadila hřejivou kašmírovou čepici a jako svrchník oblékla černý kabát klasického střihu.

Americká hvězda reality show a modelka Kendall Jenner má módu v malíku. Její outfit, jemuž vévodí objemný kabát v námořnicky modré, působí velmi promyšleně a vyspěle. Zajímavé jsou také kožené kalhoty a trendy kabelka.

Supermodelka Rosie Huntington-Whiteley je nepřehlédnutelná, i když je zahalená od hlavy až k patě. Tmavě zelené kožené kalhoty doplněné světlým svetrem modelka schovala pod elegantní dlouhý šedý kabát a obula super semišové polokozačky. Vlněné klobouky á la 70. léta jsou letos velkým hitem.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.