Co s neposlušnými špíčky? Zmrazit!

Cvičíte, zdravě jíte, počítáte kalorie a ty proklaté faldíky na bocích stejně ne a ne zmizet? A co vnitřní strany stehen nebo bříško? Snažíte se a snažíte, upíráte si už pomalu i vzduch a pořád nic. Známe to všichni, a zatímco se lopotíme, tělo si dál dělá, co chce – hubne to, co nepotřebujeme, a přibírá tam, kde o to rozhodně nestojíme. Je načase říct dost, nemyslíte?

img

Klinika estetické medicíny Mediestetik nabízí originální kryolipolýzu CoolSculpting

Bojovat s přebytečným tukem můžete různými způsoby. Můžete cvičit do strhání, polykat zázračné pilulky, můžete samozřejmě také navštívit plastického chirurga. Pokud ovšem nemáte skalpely v lásce, není nic účinnějšího než kryolipolýza – modelace postavy cíleným zmrazováním tukových buněk.

Metodu vynalezli vědci z amerického Harvardu a po své certifikaci Federálním úřadem pro kontrolu léčiv se rychle rozšířila do celého světa. V Česku ji zatím provádí jen několik úzce specializovaných pracovišť – mezi nimi také pražská pobočka mezinárodní sítě klinik Mediestetik.

Nenaleťte!

zoom Zvětšit

Bogdani Dermatologia

Nenechte se mýlit kryolipolýzami za stovku, kterými jsou v poslední době zahlceny slevové portály. Provádějí se mnohdy všelijak a všelikým. Necertifikované přístroje navíc nejen, že nezaručují žádný výsledek, ale navíc mohou uškodit. Klienti kosmetických salonů, kteří tato ošetření postoupili, si nejčastěji stěžují na podráždění kůže, dojít ovšem může i k podchlazení vnitřních orgánů, a to za risk rozhodně nestojí.

Klinika estetické medicíny Mediestetik nabízí originální kryolipolýzu CoolSculpting, jejímž dodavatelem je společnost Bogdani Dermatologia a provádějí ji tam pouze lékaři, je tedy naprosto bezpečná – a je o ni veliký zájem. Především je totiž navýsost praktická, rychlá a účinná.

Stačí hodinka a tuk je u ledu

Při kryolipolýze není třeba skalpelu ani anestezie. Zatímco si čtete nebo pracujete na notebooku, přístroj mrazí tukové buňky, na které nezapůsobila zumba ani permanentka v posilovně. Ty se působením chladu rozkládají a tělo je přirozenou cestou vylučuje. Žádná jiná tkáň se nepoškozuje, necítíte žádnou bolest a neodnášíte si žádné modřiny nebo jizvy. Po hodině jednoduše vstáváte z křesla a vracíte se do práce nebo za rodinou.

Výsledky jsou velmi působivé. Už bezprostředně po ošetření je úbytek tuku patrný, maximálního efektu se dosahuje po třech měsících. Centimetry mizí z objemu břicha nebo stehen, z kalhot na bocích přestávají vykukovat faldíky. Kryolipolýza si zkrátka poradí se všemi partiemi, které byste rádi viděli menší a přitažlivější. Pošle tuk k ledu a nedovolí se mu vrátit.



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.