Bizarní zkrášlovací tajemství celebrit

Způsoby, jakými se někdy slavné filmové a pěvecké hvězdy snaží dosáhnout oslnivé krásy, mohou být jemně řečeno trochu nezvyklé. Vyzkoušíte je také?

Gwyneth Paltrow – včelí terapie pro krásnou pleť

V rozhovoru pro New York Times americká herečka Gwyneth Paltrow přiznala, že vyzkoušela kosmetickou proceduru, která spočívá ve včelím bodnutí. Toto tisíce let staré ošetření spadá do léčebné metody zvané apiterapie, což je souhrn léčebných postupů s pomocí včel a jejich produktů. Většina lidí z apiterapie využívá jen med nebo propolis. Gwyneth zašla o trochu dál a použila včelí jed. Herečka později přiznala, že poštípání včelami v zájmu krásné pleti bylo dost bolestivé.

Alessandra Ambrosio – oheň na konečky vlasů

Andílek společnosti Victoria Secret a světově proslulá topmodelka Alessandra Ambrosio má dokonalé nejen tělo, ale i vlasy. Přesto neodolala a rozhodla se vyzkoušet slavnou brazilskou metodu zvanou velaterapie. Pod tímto záhadným názvem se skrývá úprava poškozených vlasů za pomoci otevřeného ohně, kdy kadeřnice sežehne roztřepené konečky plamenem svíčky. Tuto metodu, kterou doprovází typický zápach spálených vlasů, byste však doma zkoušet neměla.

Scarlett Johansson – jablečný ocet jako pleťové tonikum

Zajímá vás, jaké je tajemství jasné a rozzářené pleti sexy americké herečky Scarlett Johansson? Pokud čekáte super drahý luxusní krém, možná budete překvapená. Herečka přiznala, že si svou pokožku na obličeji čistí obyčejným jablečným octem. Při zkoumání možností přírodní péče o pleť narazila právě na jablečný ocet a zjistila, že je opravdu účinný. Od té doby na něj nedá dopustit. Pokud máte citlivou pleť, používejte raději jablečný ocet naředěný a nanášejte ho jen na pupínky.

Lady Gaga – lepící páska na odličování

Provokatérka Lady Gaga už nás sotva může něčím překvapit, alespoň co se výběru jejích extravagantních modelů týče. Avšak i její způsob péče o pleť stojí za povšimnutí. Americká zpěvačka si totiž oblíbila docela netradiční metodu, jak svou pokožku před spaním odlíčit. Namísto klasických odličovacích prostředků používá obyčejnou izolepu z papírnictví. Prostě si lepící pásku přilepí na pleť, strhne a doufá, že jí izolepa odstraní všechny nečistoty a zbytky makeu-pu.

Eva Longoria – placenta pro hebkou pokožku

Pokožka hebká jako dětský zadeček je jedna věc, ale snažit se toho dosáhnout pomocí mateřského lůžka neboli placenty? Oblíbená seriálová herečka Eva Longoria, ale také neméně slavná herečka Katie Holmes a mnohé další slavné krásky si oblíbily luxusní drahé pleťové krémy, které obsahují placentu. Přípravky s přídavkem placenty údajně podporují tvorbu kolagenu, vyživují pleť a zvyšují hydrataci pokožky.





Komentáře

160709
Zajímalo by mne, jaký máte zdroj. Tohle je hodně šílené psycho
askim
Já ještě četla,že Gwyneth Paltrow si napařuje vaginu ,je to tak bizarní,že si to pamatuju.A prý to má nějak omlazovat,nebo působit na hubnutí,či co...
Kateřina
Celebrity používají na omlazení metodu zvanou transplantace střevní mikroflóry. Na luxusních amerických klinikách odstávají pravidelně do svých střev mikrobiom od mladých dárců.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!