Co skutečně dostáváte do svého těla s levným kolagenem? Zjištění vás překvapí

Nekvalitně očištěný kolagen nejenže z velké části projde tělem nezužitkován, navíc může obsahovat tuky, cukry, puriny či být dokonce znečištěn antibiotiky. Abyste dosáhli mladšího vzhledu, nestačí užívat jakýkoliv kolagen, v záplavě nabídky je třeba vybrat ten, který má maximální vstřebatelnost v tenkém střevu a je zbaven nečistot.

img

S kvalitním kolagenem můžete dosáhnout viditelných výsledků již po 2 – 3 měsících užívání. Nezáleží přitom pouze na množství, ale na kvalitě kolagenu. Prémiový kolagen najdete v doplňku stravy COLLAGEN + 11, novinky v nabídce našeho e-shopu určeného pro ty z vás, kteří si chtějí za dostupnou cenu dopřát kvalitu nabízenou pacientům pětihvězdičkových wellness a beauty center v západní Evropě. V COLLAGEN + 11 najdete nejkvalitnější dostupné látky bez zbytečných příměsí, užíváte a platíte tedy skutečně pouze za to, co vašemu tělu pomáhá dosáhnout mladšímu vzhledu.

Schopnost látek ze složení COLLAGEN + 11 omladit kůži uživatele prokazuje hned několik vědeckých studií, konkrétně jde o tyto výsledky:

Natinol rybí kolagen
• zpevnění kůže o 26,6 %
• zlepšení homogenity kůže o 15 %
• zvýšení radiance kůže o 10 %

CeramosidyTM
• zvýšení hydratace kůže o 16 %
• zvýšení elasticity kůže o 36 %
• zjemnění vrásek o 19 %

Více informací o složení a účincích COLLAGEN + 11 najdete také zde.

V COLLAGEN + 11 najdete kromě prémiového rybího kolagenu typu I dalších 11 účinných látek, a to:

Patentovaný komplex CeramosidyTM
Jedná se o extrakt z pšeničných semen. Přispívá ke zlepšení pleti a kůže, a to dokonce rychleji než samotný kolagen, i díky tomu lze u COLLAGEN + 11 pozorovat první pozitivní účinky užívání již po 2 týdnech.

Kyselina hyaluronová
Kyselina hyaluronová obsažena v COLLAGEN + 11 je nízkomolekulární, díky čemuž se skvěle vstřebává. Má regenerační účinky a chrání kůži před zevními vlivy. Udržuje pokožku a tkáně pevné a pružné. Vyhlazuje starší vrásky a oddaluje vznik nových, stejně tak výrazně koriguje problémové projevy pleti.

Vitamín D
Podílí se procesu dělení buněk, pomáhá udržovat buňky zdravé. Ovlivňuje odstín kůže, pro své pozitivní účinky je dokonce častou součástí přípravků určených ke snížení zánětu a podráždění kůže.

Vitamín E
Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů přítomných v lidském těle.

Zinek
Pomáhá s udržením si normálního stavu vlasů, nehtů, pokožky, je pomocníkem v ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamín B5
Pomáhá při obnově sluncem poškozené pokožky, zlepšuje odolnost pokožky na stres a chrání ji před vlivem okolního prostředí, podporuje regeneraci kůže.

Lykopen
Má antioxidační a protizánětlivé vlastnosti. Klinické studie potvrzují, že lykopen má pozitivní účinky při léčbě rakoviny a kardiovaskulárních onemocnění.

Měď
Podporuje normální pigmentaci vlasů a pokožky, přispívá k udržení normálního stavu pojivových tkání a ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamín B7
Ovlivňuje metabolismus téměř všech buněk v těle. Je důležitou součástí procesu tvorby mastných kyselin, bez nichž se neobejde žádná buněčná stěna. Pomáhá udržovat pevnou pokožku a kvalitu vlasů.

Přesvědčte se (doslova) na vlastní kůži a dopřejte si kůru COLLAGEN + 11, uvidíte, že výsledek bude výrazně lepší v porovnání s „obyčejnými“ kolageny prodávanými masově na internetu či v lékárnách. Více informací o tomto produktu naleznete zde



Komentáře

Žakuja
Doplňky stravy používm pravidelně věřím jim
deneb
,,,takže zas reklama na nějaký nejistý výrobek! Jak někde vidím údaje zlepšení o bla bla % tak od toho ruce pryč! Prosím Vás jak se změří zpevnění kůže o 26,6 %? Určitě to není o 26,7%
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.