Co si sbalit na dovolenou?

Lééééto je tu, nejoblíbenější část roku a taky období, kdy spousta z nás vyráží na dovolené, výlety nebo letní festivaly. Pokud i ty patříš mezi dovolenkáře, určitě si lámeš hlavu s tím, co si sbalit do svého zavazadla tak, aby to nebylo přes váhový limit a ta věc na dovolené určitě měla využití. Proto jsme sepsali tento článek, který ti dá základní přehled o tom, co na dovolenou určitě sbalit.

img

Pokrývka hlavy je nejdůležitější

Jako první do tvého kufru a na našem seznamu je pokrývka hlavy. Tu nejlépe vykryješ tím, když si sbalíš kšiltovku nebo bucket aka klobouček. Pokud ještě neznáš trend kloboučků, rychle to naprav. Jsou stylové, pohodlnější než kšiltovka a před sluníčkem tě ochrání stejně dobře jako kšiltovka. Neboj se experimentovat s barvami i vzory a na léto si pořídit nějaký veselý kousek.

img

Bez hezkého trička nikam nejezdi

Druhou nutnou položkou ve tvém zavazadle musí být hned po čepici nějaké stylové tričko s krátkým rukávem, aby se ti staralo o hezké outfity bez mrknutí oka. Zkus třeba adidas tričko, které je vyrobeno z pevných materiálů, dobře střižené a když pořádně zapátřás, objevíš i fresh, letní vzor.

img

Ledvinka je nejen praktická, ale i designová

Doklady, telefon, antibakteriální gel, žvýkačky a další serepetičky prostě nechceš mít ve velkém batohu, a pak to zdlouhavě hledat. A vyboulené plné kapsy taky nejsou pěkné, proto dalším must have na letní dovolenou je ledvinka, která je nejen praktická, ale taky velmi trendy. Nevíš, jak ledvinku nosit? Přečti si článek, jak nosit ledvinku a dozvíš se to.

img

Taška na všechno

Taška na pláž, která unese všechno, co při letních radovánkách potřebuješ. Pojme osušky, plavky, opalovací krémy, deskovky, karty, knížky… ufff, no cokoliv na, co si vzpomeneš. Tote bagy jsou univerzální, takže když přijedeš z dovolené, můžeš je nosit i po městě například místo batohu, který ne vždycky ladí k outfitu.  

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!