6 věcí, které zvýší vaši atraktivitu

Která žena by se nechtěla cítit přitažlivěji? Prozradíme vám, které věci podle mnohých studií a průzkumů zaručeně zvýší vaši atraktivitu.

Malé černé

Černá barva je v módě a oblékání podle mnohých průzkumů číslem jedna a na první pohled evokuje sexuální přitažlivost, sebevědomí a také inteligenci. Klasické malé černé jednoduchého střihu jsou tak sázkou na jistotu, pokud potřebujete zaujmout a přitom nepůsobit příliš vyzývavě.

Podpatky

Podle studie publikované v Archives of Sexual Behavior, boty na podpatku zaručeně zvyšují přitažlivost žen a probouzejí u mužů nejen erotické myšlenky, ale i galantnost a snahu ženě pomoci. Podpatky tak patří mezi osvědčené ženské zbraně.

Odhalená ramena

Domníváte se, že nejvíce sexy budete s hlubokým výstřihem a minisukní dokonale obtahující křivky vašich boků? Nikoli. Podle průzkumníků z University of New South Wales muže více zaujme ženská šíje a odhalená ramena a paže.

Něco červeného

Barva vášně, lásky a romantiky je přitažlivá jak pro muže tak pro ženy. A studie zveřejněná v The Journal of Personality and Social Psychology tento známý fakt ještě vědecky doložila. Pokud tedy máte v plánu zaujmout vašeho idola, vsaďte na červenou.

Silueta přesýpacích hodin

Vysoké štíhlé modelky jsou sice stále ideálem krásy, ale podle průzkumu uveřejněného v Archives od Sexual Behavior ženy s výraznějšími křivkami a jasnou siluetou přesýpacích hodin zaujmou muže více a také déle udrží jejich pozornost. Pokud jste majitelkou širších boků a úzkého pasu, nebojte se své křivky ukázat.

Rtěnka

Další ryze ženská záležitost, která při vhodném výběru odstínu rozhodně zaujme a zvýší vaši přitažlivost. Vědci z francouzské univerzity zjistili, že servírky, které měly rty namalované červenou rtěnkou, obdržely od pánských hostů vyšší spropitné. Někdy se prostě vyplatí vyměnit bezbarvý balzám za výraznější rtěnku.



Komentáře

lykanka
Je to přesně tak dámy, podpatky, podpatky a červená! Platí pro všechny!
Amour
+ příjemná vůně a upravené vlasy, nejvíc "wow" efekt shledávám, když mám rozpuštěné kudrliny
Moník31
Takže dámy, podpatky, odhalit ramena a šup do tohohle počasí A pokud nemáte postavu typu přesýpacích hodin - nevadí, pár vyndaných žeber to zachrání
Admin
Nechci se vám do toho plést, ale já bych řekl, postava a silueta jsou dvě různé věci.
annett.annett
...postava a silueta, jak je to přesně z mužského pohledu myšleno ?
126414
no... hlavně to chce úsměv
Icy Rose
Chlapi jsou divní :D Mně osobně se podpatky do nebes, příliš "dokonalá" postava a jiné přehnané věci na ženách zrovna moc nelíbí :D Hodně mužům, i ženám se naopak líbí přirozenost více, než rádoby bezchybnost... Pár chyb je fajn, dokonalost neexistuje ;)
Icy Rose
Chlapi jsou divní :D Mně osobně se podpatky do nebes, příliš "dokonalá" postava a jiné přehnané věci na ženách zrovna moc nelíbí, hlavně ne kila make-upu :D Hodně mužům, i ženám se naopak líbí přirozenost více, než rádoby bezchybnost... Pár chyb je fajn, dokonalost neexistuje ;)
Admin
...postava a silueta, jak je to přesně z mužského pohledu myšleno ?
....
Úplně přesně? No, ono to kupodivu asi i přesně jde, tedy:

s=p+o

neboli

silueta = postava + oděv
2janinka
silueta vs. postava = takže to nežádoucí stáhnout prádlem a přednosti ještě podpořit a pak aby se ta ženská z těch šatů raději nesvlékala
Nikoll.
..... silueta je když hází stín v šatech pod kterými má stahovací prádlo
a když to sundá, tak se odhalí postava, zcela reálná, vše zvadlo, uvadlo... xD
i úsměv nažhavenýho muže a i jeho......druhý úsměv.
A to nemluvím o make-upu
Retronella
Krása není věčná, když vše není dokonalé, proč sebevědomí nepodpořit
vhodným prádlem...Důležitý je vkus a elegance.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?