6 módních termínů pro rok 2016

Baví vás móda a módní výstřelky? Pak by vám neměly uniknout nové pojmy a slovní spojení, která se letos hojně objevují v módních magazínech a fashion blozích.

The High-Fashion Hair Tuck 

Vysoce módní zastrčení vlasů – i tak by se dal přeložit módní styl, který pozvedne váš outfit na zcela novou úroveň. Stačí si nedbale zastrčit vlasy vzadu pod výstřih trička nebo topu, nejlépe k tomu však poslouží těsný rolák, který vlasy udrží na určeném místě. Při navlékání roláku přes hlavu prostě vlasy nevytahujte nebo jen lehce povytáhněte a vytvořte tak ledabylé mikádo.

The Peekaboo Bra

Vykukující podprsenka je obvykle považována za módní faux pas, ale letos je přiznaná podprsenka či alespoň její část módním hitem. Samozřejmě nic se nemá přehánět, stačí kousek viditelné krajky od podpsenky pod tílkem či topem, nebo saténové ramínko u topu se spadlým ramenem. Předpokladem tohoto looku je hezká a neopraná podprsenka.

The Blogger Jacket 

Jak nosí blogerky bundy? Sice ne moc prakticky, ale rozhodně stylově. Módy znalé dívky a ženy letos nosí bundy, sáčka a další svrchníky jedině ležérně přehozené přes ramena, aby vytvořily vysoce módní nenucený efekt. Nedbale oblečená bunda působí podle módních expertů velmi šik dojmem s puncem luxusu.

Groutfits

Spojením dvou slov – šedá (grey) a outfit vzniknulo nové módní slovo groutfit. Tento pojem dokonale vystihuje, o co se vlastně jedná. Groutfit je šedý monochromní look od hlavy až k patě, kdy si jeho nositelka pohrává s různými odstíny šedé. A šedivá nuda v tomto případě nehrozí, jak dokládají stylové módní blogerky, jež si groutfits velmi oblíbily.

Neckssorising 

Potřebujete rychlou a snadnou změnu looku? Pak je pro vás neckssorising neboli zdobení krku to pravé. A nemluvíme o koupi nových korálků či jiné bižuterie na krk. Raději vsaďte na tenké stylové šálky, moderní a kvalitní šátky okolo krku, nebo těsné náhrdelníky či límce.

The Naked Dress

Šaty á la chytrá horákyně, neboli šaty pod které je tak trochu vidět, si oblíbily především celebrity, které je pro jejich rafinovanost a zaručené upoutání pozornosti hojně využívají na červeném koberci. Naked dress obvykle odhaluje pokožku přes průsvitnou látku, která je často zdobena výšivkami z korálků nebo krajky.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?