4 módní trendy, kterým se letos nevyhnete

Některé hity z módních přehlídek zaniknou s odchodem poslední modelky z mola, jiné doslova zavalí obchody s konfekcí. Představíme vám hned čtyři takové.

Květinové výšivky

img

Vyšívání si nejspíš spojujete se zálibou své babičky a letos by se vám její dovednost rozhodně hodila. Tradiční, ale moderně pojaté folklórní výšivky totiž mohou krásně ozdobit a dodat moderní náboj všemu od džín, přes sako až po vaše tenisky. Naštěstí si nemusíte ve snaze být trendy rozpíchat prsty od jehly, květinovým vyšíváním zdobené kousky jsou letos k sehnání ve všech obchodech s módou.

Efektní tenisky

img

Trend pohodlných tenisek namísto klasického městského obutí je letos na svém vrcholu a pohodlné sportovně laděné botky se tento rok dají nosit téměř ke všemu. Směle tak můžete obout vaše oblíbené tenisky i k sukni nebo k šatům. Můžete si také pořídit zbrusu nové netradiční sportovní boty různých barev zdobené flitry nebo výše zmíněnými výšivkami, které se už na sport moc nehodí, ale přesto jsou dostatečně pohodlné.

Roztřepené nohavice

img

Asymetrické lemy a roztřepené okraje džínových kalhot také nejsou na módním poli ničím novým. Letošní rok jim však obvzláště přeje a vy se tak s roztrhanými džínami můžete setkat ve většině obchodů s konfekcí. Nosí se prostříhané džíny s vysokým pasem, kalhoty se širokými nohavicemi ve zkrácené délce a opraná světlá džínovina. Pokud se vám nechce utrácet za nové, staře vypadající džíny, můžete si je vyrobit doma z obnošených kalhot.

Průsvitné materiály

img

Svým tělem se můžete pochlubit i bez toho, aniž byste se kompletně odhalila. Stačí si pořídit  nějaký módní kousek z průsvitného materiálu a pozornost okolí máte zaručenou. Vyzkoušet můžete nejen průsvitné topy, ale i poloprůhledné šaty nebo sukně. Určitě vám neuniklo, že si tento trend oblíbily i mnohé celebrity, které na svůdnost průsvitných materiálů vsadily i při výběru luxusních rób na červený koberec.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.